• Çocuktan Al Haberi

  • 905357719474
  • info@cocuktanalhaberi.com

Kl. Psk. Burak Emre Kadak

Kl. Psk. Burak Emre Kadak

2018 yılında lisans öğrenimini Biruni Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik programında tamamladı. Yüksek lisansını Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında tezli şekilde başarıyla tamamladı. Yüksek lisans tez sürecinde “11-18 yaş arası Zihinsel Yetersizlik ve Otizm Spektrum Bozukluğuna Sahip Çocukların Cinsel Gelişimi ve Cinsel Problemleri” üzerine tez yazdı. Lisans eğitimi sırasında Rehberlik Araştırma Merkezi, Psikolojik Danışmanlık Merkezlerinde ve okullarda gönüllü staj yaptı. İngiltere’nin Bournemouth şehrinde bulunduğu dönemde Türkiye’den gelen bireylere ücretsiz psikolojik destek sağladı. 

Lisans öğrenimi sonrası 2018-2020 yılları arasında İstanbul’da bir lisede psikolojik danışman olarak görev yaptı. 2020-2021 yılları arasında ise İstanbul’da Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde Koordinatör olarak çalıştı. 2021 yılında Çocuk Merkezli Oyun Terapisi eğitimini tamamladı.  Lisans döneminde Projektif Testler eğitimi aldı. DBE Enstitüsünden EMDR eğitimini ve süpervizyonunu tamamladı. Dr. Nevin Dölek tarafından Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi eğitimi aldı. Prof. Dr Mehmet Zihni Sungur’dan Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi aldı. Prof. Dr. Doğan Şahin'den Dinamik Psikoterapi Eğitimini aldı. Dr. Alp Karaosmanoğlu'ndan Şema Terapi Eğitimini tamamladı. 2021 yılı itibariyle UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneğinde Marmara Bölge Sorumlusu ve Türkiye Proje Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.

Çocuklar ile çalışırken Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ve Çocuk Merkezli Oyun terapisi kullanmakta olup yetişkinlerde ISST Şema Terapi, Dinamik Psikoterapi, BDT ve EMDR terapi yöntemlerini kullanmaktadır.