• Çocuktan Al Haberi

  • 905357719474
  • info@cocuktanalhaberi.com

“OSB’ li oğlumuzun eğitimiyle ilgili ne yapacağımızı bilemez bir haldeyken Hülya hocamla yolumuz kesişti. Çözülemez sandığımız sorunları rehberliğinizle aştık. Şimdi hiç bir şey eskisi kadar korkutucu gelmiyor. Çok teşekkür ederim.” O. B.

O.B

O.B

Kızım 10 yaşında hafif zihinsel tanısı olan bir çocuk. Normalde kızım çok içe kapanık, evde bile bizimle çok fazla konuşmayan bir çocuktu. Okuma yazma bilmiyordu. Hivda hocamız o kadar kısa sürede ona okuma yazmayı öğretti ve sevgi, ilgi göstermişti ki kızım her gün seansa gitmek istiyordu. Hivda hocamızdan ben de çok memnundum. Sorularıma beni rahatlatacak şekilde cevaplar veriyordu. Çocuklara yaklaşımı, harcadığı emek, onun ne kadar iyi bir hoca ve insan olduğunu gösteriyordu. Kızım gün geçtikçe daha da iyiye gidiyordu. Özgüveni yerine gelmişti. İyi ki Hivda hocamızla karşılaştık. Emeklerinize sağlık ❤️

H.Y.

H.Y.

Zeynep hocamızın dokunduğu yıldız çocuklardan biri de biz olduk. Oğlumun seansı onunla olduğunda evden çıkıp derse gelişi bile çok başka. Onunla olan günleri iple çekiyorduk. Dersleri anlatması, bizi anlaması, sadece ders de değil her konuda yanımızda olması çok güzeldi. Bence her çocuğun Zeynep hocamız ile tanışması ve Zeynep hocamızın onlara dokunması gerekiyor. Hersey için teşekkürler. 

H.K

H.K

Oğumda  Öğrenme güçlüğü vardi. Psikiyatrimiz bizi  rehabilitasyon merkezine yönlendirdi. Nasil bir hocaya düşeceğimizi bilmiyorduk. Panik, evham, korku her tarafımızı sarmıştı.  Umutsuz, yorgun bir yürekle merkezin yolunu tuttuk. Orada Zeynep hocamız ile tanistirildik. Kendisini daha  ilk gördüğümüzde bizi sok  eden bir güler yüzü vardi. Ayrıca  merhameti, kültürü ve engin bilgisi ile yüreğimize su serpmisti. Yavrumun egitiminden önce psikolojisine değindi. Oğluma  tatli diliye merkezi sevdirdi . Her hafta severek geliyorduk.  Zeynep hanım sayesinde cok sükür tıkalı yollarımızı birlikte açmayı başardık. Hala devam ediyoruz.❤️ O  İnsanın kalbine dokunan, sadece öğrencinin. değil, velinin. duygularına da değer veren, düşeni kaldıran, kocaman YÜREĞINE   SEVGİLER  ❤️❤️❤️  iyiki yollarımız kesişmiş. Hiç ayrılmamak dileğiyle.  Mesleginizde başarılar diliyorum. Yüzlerce hatta binlerce  cocuğun hayatina dokunun inşallah .

F.A.

F.A.

Merhabalar, kızım Eylül (5), 3 yasında atipik otizm tehsisi aldi ve uzun arastirmalarimizdan sonra Zeynep Hanıma ulasma şansını elde ettik. Eylül baslarda cok az cumle kurabilen daha icine kapanik ve dikkat problemleri yasayan bir cocuktu. Zeynep hanim basta olmak uzere diğer bireysel egitim aldigi öğretmenlerinin çaba ve gayretiyle şuan çok daha ilerleme kaydetmis , isteklerini ifade edebilen, toplum icinde yaşıtlarıyla ayni ortamda bulunabilen bir kaynastirma ana sinifi ögrencisi olabilecek duzeye geldi. Gerek psikolojik gerek akademik tecrubesiyle bize yol gosteren, kızımın potansiyalini anlayip ona göre eğitim şansı sunan Zeynep hanıma en içten duygularımla tesekkur ederim.

A.A

A.A

Yavuz hocam verdiğiniz eğitimlerle öğretmenlik mesleğime ve hayatıma bakışımı inanılmaz değiştirdiniz, çok kıymetlisiniz, var olun.

M.B

M.B